اينترنت اشياء
چشمانداز ما این است که خودروهای متصل مبتنی بر اینترنت اشیاء ، خودروها را قادر میسازد نه تنها با یکدیگر بلکه با مراکز کنترل ترافیک و همچنین زیرساختها و عابرین پیاده در اطراف خود ارتباط برقرار کنند. این ارتباط سیستمهای اطلاعاتی هوشمندی را فراهم میسازد که نتیجه نهایی آن کاهش ترافیک، کارایی سیستمهای حملونقل و در نهایت زیستمحیطپسند بودن راهحلهای ارائه شده خواهد بود.
از قابلیتهای خودروهای متصل میتوان به دریافت پیامهای ترافیکی، پیشنهادهای زیرساختی، هشدارهای خطر برای در امان ماندن از تصادفات و اقدامات عملی، مستقیما از طریق خروجیهای تعبیه شده در خودرو، اشاره کرد. این فرآیند یعنی تشخیص موانع توسط زیرساختها، خودروها و افراد پیاده، ارسال پیام برای خودرو و در نهایت دریافت پیامها باعث کاهش ترافیک، تصادفات و آلودگی خواهد شد. قطعا پیادهسازی دیدگاه خودروهای متصل نیازمند تجهیزات زیرساختی بسیاری خواهد بود. اتومبیلها باید قادر باشند گزارشات لحظهای از موقعیت، سرعت و جهت حرکت خود ارسال کنند. جادهها و زیرساختهای مختلف باید توانایی برقرای ارتباط با خودروها و تشخیص میزان ترافیک، ارسال پیامهای پیشنهادی و همچنین اعلام هشدارها را داشته باشد.
خودروهای متصل برای رانندگان و افراد پیاده در آینده ایمنتر خواهد بود ضمن اینکه به دلیل هوشمند بودن، هزینههای سوخت و تعمیرات و نگهداری نیز به نسبت زیادی کاهش پیدا میکند.رانندگی کردن در آینده نه تنها آسان بلکه بسیار لذتبخش میشود. اینترنت اشیاء که خود زیربنای فنآوری خودروهای متصل است، با پیشرفت لحظهای خود به ادامه حضور این خودروها شتاب بیشتری خواهد داد. آمادهسازی خودروها و هر آنچه قابلیت اتصال به آنها را دارد، باید با فعالیتهایی از جمله تحقیق در مورد سیگنالهای ترافیکی و طراحی ماژولهای ارتباطی برای اتصال آغاز شود.
خیلی مطلب مفیدی بود. ممنون از شما.
خداقوت